Willerup.dk tilbyder følgende services

  • IT-Projektledelse
  • Application Management

IT-Projektledelse – Professionel ledelse og afvikling af IT-projekter

IT-projektledelse er interessant, fordi IT-projektledelse handler om forståelse for forretningen, de involverede mennesker og den teknologi, eller proces, som skal implementeres.

Lys for enden af tunnel
Når dit projekt hele vejen?

I og med at både organisationer og IT-projekter er forskellige, vil ét IT-projekt i én organisation, være forskellig fra ét andet IT-projekt i én anden organisation, hvilket betyder at både tilgang (metode), allokering af ressourcer samt afvikling af projekt, giver mange elementer at forholde sig til.

Willerup.dk har erfaring med ledelse og afvikling af IT-projekter, fra forskellige brancher og virksomheder, lige fra software-udvikling, netværk, hardware-implementering til udarbejdelse og implementering af processer.

Projekt Portfolio


Application Management

Drift og vedlighold af IT-løsninger er en af de vigtige discipliner indenfor IT-branchen, og det kan betyde alverden i forhold til performance, og tilgængelighed, at der er overblik og struktur ift. application Management aktiviteter.

For at undgå at IT-løsninger “sander til”, er det nødvendigt at sikre den nødvendige opmærksomhed på IT-løsninger, til gavn for performance og stabilitet.

F. eks. implementering af nye overvågnings-værktøjer eller optimering af arbejdsgange og processer, eller vha. fokus på Change-, Release- og Incident-management proces, samt bedre struktur omkring aktiviteter.

Willerup.dk har erfaring, både med drift, udvikling og vedlighold af IT-løsninger fra forskellige brancher og virksomheder,

Projekt Portfolio